Βραζιλία: Εκτός εθνικής ο Άντονι

Βραζιλία: Εκτός εθνικής ο Άντονι
Photo Credits: INTIME

Η εθνική Βραζιλίας απέβαλε τον Άντονι από την αποστολή της για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας απέβαλε τον Άντονι από τις αποστολές της εθνικής ομάδας για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Περού και Βολιβία, εξαιτίας των καταγγελιών που βαραίνουν τον ποδοσφαιριστή για τις υποτιθέμενες επιθέσεις στην πρώην σύντροφό του.

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνι, κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία, απειλές ακόμα και σωματικό τραυματισμό από την πρώην σύντροφό του, στη Βραζιλία.

Η Γαβριέλα Καβάλλιν, υπέβαλε μήνυση στις αρχές του Σάο Πάουλο, για επίθεση που δέχτηκε από τον Βραζιλιάνο στις 20 Μάϊου. Η έκθεση της αστυνομίας περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες της καταγγέλλουσας με εκδορές καθώς και απειλητικά μηνύματα του νεαρού παίκτη.

Επίσης τον κατηγορεί ότι χρειάστηκε να κάνει 40 ράμματα στο εσωτερικό του στήθους μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από τον 23χρονο, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα με τα ενθέματα σιλικόνης, ενώ τον κατηγορεί πως την χτύπησε όσο ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, το οποίο χάθηκε.

Η DJ και digital influencer ανέφερε επίσης πως την φυλάκισε στο ίδιο τους το σπίτι: «Έσπασε τη βαλίτσα μου, μου πήρε την τσάντα, το διαβατήριό μου. Μου έσπασε το κινητό, δεν με άφηνε να φύγω. Ήμουν φυλακισμένη από τις 10 το βράδυ έως τις 3:30 το πρωί. Το ονομάζω ιδιωτική αιχμαλωσία. Ήθελα απλώς να φύγω.»

Μετά την αποβολή του από την αποστολή της εθνικής ομάδας ο Άντονι τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τις καταγγελίες που τον βαραίνουν μέσω ενός στόρι στο Instagram:

Το στόρι του Άντονι

«Αφού κατέθεσα στο αστυνομικό τμήμα όπου διεξάγεται η έρευνα που αφορά το όνομά μου, ήθελα να μιλήσω δημόσια για πρώτη φορά από τότε που κατηγορήθηκα ψευδώς για επίθεση.

Έμεινα σιωπηλός μέχρι αυτή τη στιγμή για να μην παρεμποδίσει τίποτα τη διαδικασία της έρευνας, αλλά όλες αυτές τις ημέρες η οικογένειά μου και εγώ υποφέραμε σιωπηλά.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια πολύ άπορη κοινότητα, δεν έχω βιώσει ποτέ μια κατάσταση παρόμοια με αυτή, στην οποία μια ψευδής κατηγορία για επίθεση είχε ως αποτέλεσμα μια προκαταρκτική και άδικη δημόσια κρίση εκ μέρους κάποιων.

Μετά το κλείσιμο της έρευνας, η αθωότητά μου θα αποδειχθεί σίγουρα και η δικαιοσύνη θα επικρατήσει. Η ζημία που προκλήθηκε αρχικά στην εικόνα μου θα ανήκει στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που λάβαμε σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X