Ο Τσιλιμπάρης μιλά για την Εθνική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsilimparhsΟ άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στον αγώνα Ελλάδα- Βέλγιο, ο Κώστας Τσιλιμπάρης που απέκρουσε σουτ των αντιπάλων στο 59:56, διατηρώντας την «χρυσή» ισοπαλία (30-30), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την πρόκριση της Εθνικής στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015. «Κάναμε μία παθιασμένη προσπάθεια, ξεπεράσαμε και την αποβολή του Αλέξη και μέχρι το 45′ ελέγχαμε το ματς. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα μεταξύ 45-56 και όλα ήταν ανοιχτά μέχρι το φινάλε» είπε και πρόσθεσε για την τελευταία φάση του ματς: «Προς το τέλος του ματς, στην τελευταία μας επίθεση χάσαμε τη μπάλα με το σκορ στο 30-30. Οι Βέλγοι βγήκαν στην αντεπίθεση και έκαναν σουτ από τα εξτρέμ. Ήταν πολύ σημαντική στιγμή και ήμουν συγκεντρωμένος, ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό».

Για την συνέχεια της Εθνικής ομάδας ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε: «Διαχρονικά η ομάδα αυτή έχει φέρει πολλές χαρές. Ήρθε η ώρα της αλλαγής γενιάς, αλλά όλη η Εθνική πρέπει να περιχαρακωθεί και να προστατευτεί. Η ομάδα έχει μέλλον και σε ένα εύλογο διάστημα θα δούμε ξανά επιτυχίες. Η επιτυχία της πρόκρισης είναι σημαντική και είναι ένα σήμα για το μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X