Το ταξίδι στη Γερμανία αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο του γηπέδου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo8Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι στη Γερμανία μαζί με τους υπεύθυνους της Sportfive, προκειμένου να δουν από κοντά τα γήπεδα του Αμβούργου και της Φρανκφούρτης, την ίδια ώρα που ο Μελισσανίδης εμφανίζεται απόλυτα αποφασισμένος για την επίτευξη του στόχου.

Αρκούσε μια φράση απ’ τα χείλη του ηγέτη της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των παλαιμάχων της ομάδας, για να πειστούν όλοι ότι τα πάντα προχωρούν βάση σχεδίου. Ο “Τίγρης” προτίμησε να αποφύγει τα μεγάλα λόγια, δείχνοντας όμως παράλληλα ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κωλυσιεργία, αλλά αντίθετα το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ίδιο. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων έφυγε ικανοποιημένος ακούγοντας τον Μελισσανίδη να εκφράζει αυτή την πίστη, με σκοπό να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και όπως φαίνεται το επόμενο βήμα δεν αργεί να γίνει.

Ήδη έχουν ρυθμιστεί οι λεπτομέρειες του ταξιδιού των άμεσων συνεργατών του στη Γερμανία, οι οποίοι μαζί με τους εκπροσώπους της Sportfive θα δουν από κοντά τα γήπεδα τόσο του Αμβούργου, όσο και της Φρανκφούρτης, προκειμένου να συζητήσουν στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο η παραπάνω εταιρία έχει επενδύσει στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επενδύσει στην “Αγιά Σοφιά”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X