Η πίστη του "Λύμπε" στις ικανότητες του Κοντοέ τον φέρνει πιο κοντά στην ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kontoesΗ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Κοντοέ, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις στην άμυνα, ενώ εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητές του ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η εμπειρία του και οι γεμάτες από συμμετοχές σεζόν του Έλληνα αμυντικού τα τελευταία χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα “πολυεργαλείο” στα χέρια κάθε προπονητή για την αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους το όνομα του Κοντοέ συζητείται εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ των ανθρώπων του δικεφάλου. Ο Λυμπερόπουλος εκτός απ’ το γεγονός ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην “άσο” της Ένωσης, πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και για το λόγο αυτό έχουν συζητήσει εδώ και μήνες το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Ο έμπειρος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν ποτέ αρνητικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι τα κιτρινόμαυρα, αφού ποτέ δεν έκρυψε ότι “δέθηκε” με την ομάδα στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της, παρά το γεγονός ότι για διάφορους λόγους αναγκάστηκε να αποχωρήσει κάνοντας προσφυγή με σκοπό να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονταν.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην περίπτωση επιστροφής του Γιάννη Κοντοέ είναι τα εξής:

Απ’ τη μία ο Λύμπερόπουλος εκτιμάει πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του και το γεγονός ότι πάντα δίνει το 100% για την ομάδα. Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, είναι απολύτως λογικό ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης να επιθυμεί να τον δει και πάλι στα Σπάτα.

Απ’ την άλλη, στον Κοντοέ οφείλονται χρήματα απ’ την προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα και ήδη έχει γίνει συζήτηση ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν τόσο απ’ την ομάδα όσο και απ’ την πλευρά του παίκτη υπάρχει κοινή επιθυμία νέας συνεργασίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X