Ελεύθερος ο σεκιούριτι – χούλιγκαν

ΝΤΡΟΠΗ! Βίντεο με τα ΜΑΤ να δίνουν οπαδό της ΑΕΚ στους "σεκιούριτι" του Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia aigaleo aekΟ σεκιούριτι – χούλιγκαν του Αιγάλεω που συνελήφθη, προς έκπληξη όλων, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος. Και ας είχε σχηματιστεί εις βάρος του μια δικογραφεία με πολύ βαριά αδικήματα, όπως για παράδειγμα απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Τόσο ο ανακριτής, όσο και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο δικηγόρος του 40χρονου, ο Απόστολος Λύτρας, με δηλώσεις του στο «www.enikos.gr» υποστήριξε πως από το οπτικοακουστικό υλικό δεν προέκυψε η πράξη για την οποία και κατηγορήθηκε.

«Από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το κατηγορητήριο δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικά περιστατικά αντιθέτως από το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει προκύπτει ότι δεν προέβη στη πράξη για την οποία κατηγορείται γι’ αυτό και έχει αφεθεί ελεύθερος», ήταν οι δηλώσεις του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X