Επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Ήττα για την Ελλάδα με την παρουσία 7 "κιτρινόμαυρων"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ethnikh_handballΜετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στην Εθνική ομάδα και την πρόκριση της Ελλάδας στα Play-Off του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ, επιστρέφουν στη βάση τους.

Οι Αλέξης Αλβανός, Κώστας Γιαννόπουλος, Μάρκος Οικονόμου, Τάσος Παπαδιονυσίου και Κώστας Τσιλιμπάρης θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου, ενώ οι Διονύσης Γεωργιάδης και Γρηγόρης Σανίκης, οι οποίοι τραυματίστηκαν με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας θα περιμένουν μερικές ημέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους και ως τότε θα ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης.

Στο απουσιολόγιο της ΑΕΚ δεν είναι μόνο οι δύο διεθνείς, αλλά και οι Σάββας Καρυπίδης, Χριστόφορος Μπακαούκας, που δεν έχουν επανέλθει, ο Παναγιώτης Νικολαϊδης, που είναι άρρωστος και ο Μλάντεν Ράκσεβιτς που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυροβουνίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος επίσης είχε διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου θα ενημερωθεί από τον βοηθό του, Στέλιο Αλεπουδέα για την κατάσταση στην ομάδα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X