Η παράδοση της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Η παράδοση της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα μετρά η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα μετρά η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο και αυτό το σερί ήρθε ως απάντηση στις δύο διαδοχικές νίκες που είχε η ομάδα της Μαγνησίας στα εκτός έδρας της παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βόλος στις 27 Αυγούστου 2022 είχε επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Ριζούπολης, στο τελευταίο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» πριν την επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα.

Νίκη είχε και στο αμέσως προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι ο Βόλος, στις 30 Ιανουαρίου 2022, όταν επικράτησε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Φαν Βέρτ (16’,85’), ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» το είχε σημειώσει ο Αραούχο (20’).

Είναι χαρακτηριστικό πως ως γηπεδούχος ο Βόλος έχει μια νίκη και τέσσερις ήττες με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ ως φιλοξενούμενος τα αποτελέσματα μοιράζονται σε δύο νίκες της ΑΕΚ, δύο νίκες του Βόλου και μια ισοπαλία.

Στις 10 συνολικά αναμετρήσεις τους ανεξάρτητα έδρας, κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η νίκη του φιλοξενούμενου με έξι εμφανίσεις, ενώ υπάρχουν τρεις νίκες γηπεδούχου και μια ισοπαλία. Πριν από την περσινή νίκη της ΑΕΚ για τα Stoiximan playoffs με 4-0 στις 14 Μαϊου 2023, η προηγούμενη επικράτηση γηπεδούχου ήταν στις 14 Μαρτίου 2021, στη νίκη του Βόλου με 1-0 για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

Η ΑΕΚ στον Βόλο έχει δύο νίκες με 3-1, μια με 4-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μια με 1-0 για τα Stoiximan Playoffs.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 3-11

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X