ΑΕΚ: Ψάχνεται έως... το 90' για μεταγραφή στόπερ - H επαφή με Σάντσες και οι «δουλεμένες» επιλογές

ΑΕΚ: Ψάχνεται έως... το 90' για μεταγραφή στόπερ - H επαφή με Σάντσες και οι «δουλεμένες» επιλογές
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως ψάχνεται μέχρι την τελευταία για μία καλή και ποιοτική επιλογή στα στόπερ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο αυτή την ώρα πως η νούμερο ένα προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι ο στόπερ με την Ένωση να ψάχνεται πολύ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, έως το… 90′ δηλαδή, για να ενισχυθεί στα μετόπισθεν πριν δηλώσει στην UEFA την ευρωπαϊκή της λίστα για τα ματς των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ αναζητεί μία καλή επιλογή κεντρικού αμυντικού που θα έρθει για να μπει στην υπάρχουσα τριάδα των στόπερ που απαρτίζεται από τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου και θα κλείνει ποιοτικά την τετράδα της άμυνας.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ανοίξει τα «τεφτέρια» και εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν. Όπερ σημαίνει πως η Ένωση επανεξετάζει επιλογές παικτών που έχουν δουλευτεί και έχουν συζητηθεί από το επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» και τον Ματίας Αλμέιδα.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν τις τελευταίες ώρες πως η ΑΕΚ προσέγγισε ξανά τον 26χρονο στόπερ, Χάβι Σάντσες. Έναν ποδοσφαιριστή που μέσα στο καλοκαίρι φέρεται να έφερε η Ένωση στην Αθήνα για να δει το περιβάλλον. Ωστόσο προέκυψε το εξής…. Ο παίκτης, όπως παραδέχθηκε δημοσίως, αποφάσισε να μείνει στη Βαδιαδολίδ κρίνοντας πως κάτι τέτοιο θα είναι καλύτερο για την καριέρα του.

Έτσι στο ίδιο πλαίσιο, στο προσκήνιο για την ΑΕΚ επανέρχονται και άλλες επιλογές. Όπερ σημαίνει παίκτες που είχαν απασχολήσει την Ένωση στο παρελθόν. Και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» τομή με κάποιον απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να συμπληρώσουν το καρέ των στόπερ κάνοντας μία σωστή επιλογή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X