Ανακοίνωση της Original με... μηνύματα

Ανακοίνωση της Original με... μηνύματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

original_ivanwfeioΑνακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους του Ηρακλή, στέλνοντας παράλληλα τα δικά της μηνύματα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, σχετικά με την μετακίνηση των οπαδών, εξέδωσε η Original, έπειτα από το βροντερό “παρών” που έδωσε στο “Ιβανώφειο” για να στηρίξει από κοντά την Βασίλισσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Σάββατο που μας πέρασε, η μπασκετική ΑΕΚ αγωνιζόταν στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή

Η επιθυμία μας να βρεθούμε εκεί και να της συμπαρασταθούμε τεράστια.

Με πρόσφατο όμως το παράδειγμα του αγώνα εναντίον του Αγροτικού Αστέρα, όπου σε 350 απο εμάς που ταξιδέψαμε στην Θεσσαλονίκη, η αστυνομία όχι μόνο μας απαγόρευσε να παρακολουθήσουμε το ματς αλλά και μας προσήγαγε στο τμήμα κάτω απο άθλιες συνθήκες, το να πάμε στο Ιβανώφειο έμοιαζε όνειρο απατηλό.

Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε μια διαφορετική κίνηση. Παρακάμψαμε τις διοικήσεις και την αστυνομία και ήρθαμε σε απευθείας συνενόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή για ανταλλαγή εισιτηρίων στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.

Σκοπός μας να μην παίξει η ΑΕΚ μόνη της αλλά και να στείλουμε μηνύματα:

Στους ιθύνοντες του αθλητισμού να επανεξετάσουν την γελοία απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Στους οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ότι πρέπει να περάσουμε σε δράσεις που θα μας επιτρέψουν να ακολουθούμε τις ομαδες μας σε ΟΛΑ τα πέταλα της Ελλάδας.

Στις διοικήσεις της ΑΕΚ να συνεχίσουν να ζητάνε εισιτήρια παντού, αλλά και να πολεμήσουν μαζι μας την κατάργηση της απαγόρευσης απαιτώντας την παρουσιά μας παντού.

Με αυτόν τον τρόπο η ιστορία συνεχίστηκε και 150 ΑΕΚτζήδες βρεθήκαμε στο Ιβανώφειο.

ΥΓ1. ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ευχαριστούμε, σας περιμένουμε στο 2ο γύρο.

ΥΓ2. Να πουμε σε όσους τους ξένισε αυτή η κίνηση οτι ούτε φίλοι, ούτε αδέρφια πρόκειται να γίνουμε με άλλους οπαδους, αλλά πρέπει να εξαντλήσουμε τους τρόπους ώστε να δίνουμε το παρών σε όλα τα γήπεδα που παίζει η ΑΕΚ.

ΥΓ3. Στέφανε κουράγιο είσαι πάντα μαζί μας.

ORIGINAL 21”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X