Στο πλευρό του Γιάννη Βούρου η Βάγια Βρεττάκου

Στο πλευρό του Γιάννη Βούρου η Βάγια Βρεττάκου
Photo Credits: INTIME

Μια αγωνίστρια της ΑΕΚ θέλει τη ψήφο του λαού της Νέας Φιλαδελφειας και της Νέας Χαλκηδόνας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του Γιάννη Βούρου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Βάγια Βρεττάκου, γνωστή για τα αισθήματά της για την ΑΕΚ.

Πρόκειται για μια πραγματική αγωνίστρια που προσφέρει χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος στην ΑΕΚ στο πλευρό του ισχυρού της άνδρα, Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά για ένα μεγάλο διάστημα και του Μάκη Αγγελόπουλου στην ομάδα μπάσκετ της Ένωσης.

Στάθηκε στο πλευρό του Μελισσανίδη από την πρώτη μέρα αφού ήταν μέλος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου το 2013 και ιδρυτικό μέλος της Δικέφαλος 1924 που κατασκεύασε την Αγια Σοφιά.

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο από οικογένεια προσφύγων από την Ανδριανούπολη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με 3 παιδιά και είναι μέλος της ΕΛ.ΑΣ.

Περιγράφοντας τον εαυτό της δηλώνει ΑΕΚ εκ γενετής με τις ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύει η προφυγική ΑΕΚ.

  1. Όλοι είμαστε ΙΣΟΙ αλλά όχι ΙΔΙΟΙ.
  2. Αίσθηση του «Ανήκειν» σε μια Οικογένεια.
  3. Αίσθηση «Σεβασμού» ο ένας για τον άλλο.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ και πράξη ζωής η «ΦΙΛΑΔΕΦΕΙΑ»

ΦΙΛΟΣ+ΑΔΕΡΦΟΣ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X