Καρέ στην κορυφή, μαγική μπάλα από την ΑΕΚ (VIDEO)

Καρέ στην κορυφή, μαγική μπάλα από την ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papaioannou-savvidis-manolasΠαρατηρώντας οποιοσδήποτε αντικειμενικός θεατής την παρωδία του ελληνικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, δικαιολογημένα αισθάνεται απελπισία. Με τον πρωταθλητή να έχει κριθεί από νωρίς, δίχως κανένα ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο…μονόφθαλμος μεταξύ των τυφλών για να κερδίσει τα ψίχουλα του προκριματικού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πλήρη αντίθεση με όσα συνέβαιναν στο παρελθόν, όταν τα πάντα κρίνονταν ανά εβδομάδα και το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο.

Χαρακτηριστική όσων αναφέρουμε είναι η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε μια μέρα σαν σήμερα το 1990. Εκείνη την εβδομάδα, η κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος βρήκε τέσσερις ομάδες: ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, όλοι μαζί οδηγούσαν την κούρσα. Και τότε βέβαια δεν ήταν τα πράγματα καλώς καμωμένα, καθώς πάντα υπήρχαν προσπάθειες εύνοιας, άλλοτε πράσινης και άλλοτε κόκκινης απόχρωσης. Ειδικά εκείνη την περίοδο, όπου υπήρχε η παραφιλολογία πως η ΑΕΚ δεν πήρε τον τίτλο, επειδή δεν θα έπαιζε (λόγω τιμωρίας) στην Ευρώπη.

Βλέπετε, η εικόνα της ΑΕΚ ήταν μιας ομάδας που έπαιζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο Μπάγεβιτς είχε θέσει τις βάσεις και ο ερχομός του Μπατίστα είχε προσφέρει ποιότητα στην επίθεση της Ενωσης. Το ματς που έγινε τη συγκεκριμένη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτέλεσε παράσταση για έναν. Η ΑΕΚ με γκολ των Βασιλόπουλου και Φαμέλη πήρε μια εύκολη νίκη και έχασε πολλές ευκαιρίες για άλλα τέρματα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”IvgcruFl6cc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X