Στην Παρί με ανατροπή ο Κόλο Μουανί

Στην Παρί με ανατροπή ο Κόλο Μουανί
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν «κλείδωσε» την απόκτηση και του Ραντάλ Κολό Μουανί, μετά από εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ραντάλ Κολό Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το deal του γαλλικού με τον γερμανικό σύλλογο «έκλεισε» στα 75 εκατ. ευρώ «καθαρά», ενώ μαζί με τα μπόνους το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 90 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο «σίριαλ» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα της φετινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς είχαν προηγηθεί δύο αρνητικές αρνήσεις των «Αετών» σε προτάσεις της Παρί, η συμφωνία του 24χρονου με τους «Les Parisiens» για πενταετές συμβόλαιο, και εσχάτως η άρνηση του ταλαντούχου φορ να προπονηθεί με τον ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ, προκειμένου να «εκβιάσει» τη μετακόμισή του στο Παρίσι.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X