Η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά

 Η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lagosΥπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως αυτές του Σαρρή, του Κολοβέτσιου, του Λαμπρόπουλου, του Αραβίδη, με τις οποίες η ΑΕΚ ασχολείται ενεργά και προχωρά στην ολοκλήρωση της απόκτησης τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες περιπτώσεις, που οι άνθρωποι της Ένωσης τις παρακολουθούν διακριτικά. Χωρίς να θέλουν (ακόμα) να εμπλακούν ενεργά. Τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλές και μάλιστα εντός συνόρων. Χαρακτηριστικές είναι αυτές του Μιχάλη Σηφάκη, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τον Ατρόμητο. Ή του Τάσου Λαγού, που ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις (και προς το παρόν σε αδιέξοδο) για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μάλιστα σήμερα και σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Sportday.

Είναι γενικώς πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά. Και θα εμπλακεί ενεργά αν και εφόσον κριθούν κατάλληλες και ώριμες οι συνθήκες.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X