Πέντε και στο χέρι

Πέντε και στο χέρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÏ ÐÇËÉÏΝομίζω πως από τα δυο πρώτα ματς του 2014, βγαίνουν δυο εξαιρετικά σημαντικά συμπεράσματα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Βασίλης Ρόβας, έχουν κάνει κολλητά πολύ καλά παιχνίδια. Υπενθυμίζω πως πρόκειται για δυο παίκτες, που αποτελούσαν σημαντικά κομμάτια του παζλ του προγραμματισμού που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Και κυρίως δυο ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει προβολή στο μέλλον της ΑΕΚ. Ειδικά για τον Ανάκογλου αλλά και για τον Ρόβα, υπάρχει η προοπτική να βρίσκονται στο ρόστερ της ανταγωνιστικής ΑΕΚ της Σουπερλίγκ. Επομένως είναι σημαντικό που βρίσκουν τον εαυτό τους.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως, είναι πως αποδεικνύεται πως η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τα κουμάντα της, για το πιο νευραλγικό κομμάτι του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όντως η ομάδα κάνει σημαντικές κινήσεις για να ενισχυθεί στην αμυντική γραμμή της αλλά και στην επίθεση. Στην μεσαία γραμμή όμως, έχει ήδη μεριμνήσει για να έχει έτοιμη την πεντάδα πάνω στην οποία μπορεί να βασιστεί την επόμενη σεζόν. Κίνηση σοφή, αν αναλογιστεί κανείς πως πλέον είναι δεδομένο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πως ισχύει το «δείξε μου την μεσαία σου γραμμή, να σου πω τι ομάδα έχεις».

Όσο για την έτοιμη πεντάδα; Υπάρχει ο Κορδέρο που φυσικά έχει και την ποιότητα και την κλάση και για Φουτμπολ Λιγκ αλλά ακόμα και για Σουπερλιγκ. Θυμίζω πως το καλοκαίρι τον ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά και οι μισές ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Υπάρχει ο Ρόβας που επίσης έχει την εμπειρία σίγουρα καταρχήν για Φουτμπολ Λιγκ. Να θυμίσω πως πέρυσι τέτοια εποχή, ετοιμαζόταν να φύγει από τον Πανιώνιο για το εξωτερικό και από κακούς χειρισμούς κατέληξε στον Απόλλωνα. Υπάρχει ο Ανάκογλου που δεδομένα προορίζεται για το next big thing της ΑΕΚ. Υπάρχει ο Μάνταλος που κάνει (μια ακόμα) εντυπωσιακή σεζόν με την Ξάνθη και που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικά. Και Ανάκογλου και Μάνταλος έχουν συνυπάρξει στην εθνική ελπίδων, κάνοντας «παπάδες» στην μεσαία γραμμή. Υπάρχει τέλος και ο Φαγέ που συμπληρώνει την πεντάδα. Θυμίζω πως είναι το κορυφαίο αμυντικό χαφ αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ.

Αυτή είναι μια πεντάδα που δεν… ετοιμάζεται. Είναι ήδη έτοιμη. Τρεις ήδη στο ρόστερ και οι άλλοι δυο είναι παίκτες της ΑΕΚ που απλώς θα ενσωματωθούν το καλοκαίρι. Προσθέστε και τον Γεωργέα που ακόμα και του χρόνου θα μπορεί να δίνει κάποιες (πολύτιμες) λύσεις και θα διαπιστώσετε πως η ΑΕΚ σοφά ποιούσα, έχει κάνει ήδη τα κουμάντα της για την μεσαία γραμμή της επόμενης χρονιάς. Και αν βρεθεί στην πορεία (και στην αγορά) κάτι καλό, προφανώς και δεν πρόκειται να πει όχι. Αλλά δεν θα ψάχνεται.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X