Τρία μετάλλια η ΑΕΚ στο 1ο Όπεν του Πανιωνίου, χρυσό ο Φωτόπουλος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Fotopoulos_ping_pongΤο περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά που Πανιωνίου με περισσότερες από 150 συμμετοχές που περιελάμβανε ένα event για τους εν ενεργεία αθλητές κι ένα για τους βετεράνους και τους ανεξάρτητους. Πολύ σημαντική επιτυχία πέτυχε ο αθλητής της ΑΕΚ Διονύσης Φωτόπουλος, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των αθλητών εν ενεργεία. Έπειτα από 9 αγώνες συνολικά αήττητος, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, επικρατώντας στον τελικό του Δέση (ΑΣ Φιλονίκης) με 3-1, ενώ στον ημιτελικό είχε κερδίσει τον Κούνουπα (Α.Σ. Πρόοδος) με το ίδιο σκορ.

Στη διοργάνωση των βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών, οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν άλλες δύο επιτυχίες. Στην κατηγορία Ανδρών 40-49, ο Πέτρος Ξαρχάκος βρέθηκε στη δεύτερη θέση, ενώ στην κατηγορία Ανδρών 60 και άνω ο Κωνσταντίνος Κουμπής κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X