Για πολλούς λόγους έχει ανοίξει για τον Αραβίδη η… λεωφόρος προς την ΑΕΚ

Κέρδισαν (ακόμα περισσότερο) έδαφος στην λίστα της ΑΕΚ, Αραβίδης και Ανέστης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΤην περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ την έχουν βάλει στην ατζέντα τους και την παρακολουθούν από πέρυσι το καλοκαίρι κιόλας. Μάλιστα οι φήμες πως ο παίκτης είχε μπει στο κιτρινόμαυρο στόχαστρο, είχαν οδηγήσει τον Πανιώνιο στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία υπενθυμιζόταν το συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2014. Στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς δεν είχαν σκοπό τότε να προχωρήσουν στην μεταγραφή. Όμως την περίπτωση του Αραβίδη εξακολούθησαν να την παρακολουθούν στενά. Και η αλήθεια είναι πως από το Σάββατο, έχει ανοίξει όχι απλώς ο δρόμος, αλλά η… λεωφόρος του παίκτη προς την ΑΕΚ. Για πολλούς λόγους.

Πριν ακόμα από το ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, ο Αραβίδης ήταν έτσι κι αλλιώς ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης. Πρώτον διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης. Από την κορυφή, μέχρι και τα άκρα. Δεύτερον διότι βγάζει τεράστιο πάθος στο παιχνίδι του και αυτό είναι κάτι που θέλουν στην ΑΕΚ από τους ποδοσφαιριστές που θα βάλουν στο ρόστερ. Τρίτον διότι δεδομένα έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την Ένωση, γεγονός που αποτελεί σημαντική παράμετρο. Και αν όλοι αυτοί οι λόγοι είχαν ανοίξει τον δρόμο του παίκτη προς την ΑΕΚ, η εμφάνιση του Σαββάτου, άνοιξε μια ολόκληρη… λεωφόρο. Ο Αραβίδης έκανε… πλάκα σ’ όλους τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Κουτρουμπής θα τον βλέπει για καιρό στον ύπνο του ως εφιάλτη. Και η εμφάνιση ήταν τόσο πειστική, ώστε να δρομολογήσει οριστικά τις εξελίξεις για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X