Παυλής στο Enwsi.gr:«Ο πρόεδρος είπε για το γήπεδο και ξέρει τι λέει» (VIDEO)

Παυλής στο Enwsi.gr:«Ο πρόεδρος είπε για το γήπεδο και ξέρει τι λέει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PAYLISTIGRISΜια μεγάλη οικογένεια χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Μιχάλης Παυλής που μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr. Λίγα λεπτά μετά την βράβευση του απο τον σύνδεσμο παλαιμάχων και την αποθέωση που γνώρισε απο τους παρεβρισκόμενος, ο άσσος της ΑΕΚ που συγκλόνισε με την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας, ευχήθηκε ο κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ να εκπληρώσει τα όνειρα του.

“Αυτό ακριβώς δείχνει νομίζω. Η ΑΕΚ είναι όντως μια οικογένεια πλέον. Έχει ανθρώπους  που ξέρουν πολύ καλά τι εστί ΑΕΚ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν και θα γίνουν πράξη όλα τα όνειρα που θέτει ο κάθε ΑΕΚτζής”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, αλλά και τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ενώ ξεκαθάρισε ότι ο “τίγρης” ξέρει πολύ καλά τι κάνει για το γήπεδο.

“Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και δήλωσα όταν μίλησα. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να με βραβεύουν άνθρωποι που έχουν γράψει σελίδα σελίδα την ιστορία της ΑΕΚ. Όπως είναι οι παλαίμαχοι και όπως είναι και ο πρόεδρος της ομάδας, ο Κύριος Μελισσανίδης αλλά και ο κύριος Μπάγεβιτς, που είναι σε καθήκοντα διοίκησης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ΑΕΚτζής που δεν θέλει το γήπεδο εκεί, από την στιγμή που ο πρόεδρος το είπε, ξέρει πολύ καλά τι λέει”.

[youtube id=”tBvhGRdPj30″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X