Το βούρκωμα του Ντούσκο και η ξεκάθαρη δέσμευση του Μελισσανίδη για το γήπεδο

Το βούρκωμα του Ντούσκο και η ξεκάθαρη δέσμευση του Μελισσανίδη για το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-bajevicΚάποιες φορές, τα λόγια αποκτούν ξεχωριστή σημασία. Ειδικά, όταν εκφέρονται από κορυφαίες προσωπικότητες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να είναι στενοί φίλοι και άμεσοι συνεργάτες στην ΑΕΚ, να επικοινωνούν καθημερινά πολλές φορές, αλλά μια μικρή δημόσια τοποθέτηση έδειξε πολλά. Οσα ειπώθηκαν, ο τρόπος που εκφέρθηκαν, ήταν μια μικρή…συνομωσία. Μια ενωσίτικη συνεννόηση, που βγάζει στο όνειρο του γηπέδου.

Ο Μπάγεβιτς δεν ήθελε να εμφανιστεί σε τιμητικές βραβεύσεις. Ωστόσο, δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι σε κανέναν όταν του ζητήθηκε. Και όταν είδε τον Γιώργο Πεππέ, παίκτη με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την ΑΕΚ, ο Ντούσκο συγκινήθηκε. Βουρκωμένος, με τις λέξεις να βγαίνουν δύσκολα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο. Και όντας ένας εξ αυτών που ζουν με το όραμα της Νέας Φιλαδέλφειας, ήξερε καλά σε ποιον πρέπει να απευθυνθεί για να υπάρξει ακόμα μια ξεκάθαρη δέσμευση.

«Πρόεδρε στο σπίτι μας πρέπει να μπούμε», ήταν το μήνυμα του Ντούσκο στον Μελισσανίδη που χαμογέλασε πλατιά και του ανταπάντησε: «Αφού έχουμε εσένα δεν φοβάμαι τίποτα». Το κοινό όραμα του γηπέδου, η συνέχεια στις αναφορές του Μπάγεβιτς για τη σημασία της δημιουργίας του νέου «κιτρινόμαυρου» σπιτιού, η τρελή καψούρα του Μελισσανίδη, είναι τα στοιχεία που δείχνουν πως αυτή η ευκαιρία δεν πρόκειται να χαθεί για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X