Λαζόπουλος στο enwsi.gr: "Έρχονται μεγάλες μέρες για την ΑΕΚ" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΟ Δημήτρης Λαζόπουλος ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους της ΑΕΚ την φετινή χρονιά. Έχοντας φτιάξει μια dream team που την ζηλεύουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης χαρακτήρισε επιτυχημένη την σεζόν, με την κατάκτηση του ντάμπλ.

Για τους στόχους της ΑΕΚ την φετινή σεζόν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευχαριστημένος μόνο με το ντάμπλ, ενώ μίλησε για ατυχία, όσον αφορά την προσπάθεια της ομάδας στην Ευρώπη. “Φανήκαμε λίγο άτυχοι στην Ευρώπη, μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, δεν το καταφέραμε δεν πειράζει. Εννοείται ότι στόχος είναι το ντάμπλ και νομίζω ότι θα το κατακτήσουμε“.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του χάντμπολ αναγνωρίζεται πλέον απο όλους στην κιτρινόμαυρη οικογένεια, ο Δημήτρης Λαζόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, αφού όταν ανέλαβε την ομάδα, ήταν υπό διαφορετικές συνθήκες.

Εμένα με ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτό, γιατί  τα παιδιά αυτά τα γνώρισα υπό δύσκολες συνθήκες και επειδή εκφράζουν αυτό το μαχητικό πνεύμα που έχει η ομάδα μας, για αυτό και μένα μου δημιουργεί ιδιαίτερη διάθεση να ασχολούμαι με αυτούς και  συνολικά με όλη την ομάδα.  Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος θέλω να μιλάει για τους  μάγκες της ΑΕΚ“.

[youtube id=”JGpnIsfWwjc” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X