Η ΕΣΑΠ βιάζεται να διαγράψει την ΑΕΚ - Δεν της δίνει την ευκαιρία να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ΕΣΑΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε αντικατάσταση της ΑΕΚ με wild card χωρίς να της επιτρέπει να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΣΑΠ αποφάσισε στην τελευταία της συνεδρίαση να ενεργοποιήσει την διαδικασία της wild card προκειμένου να καλύψει την θέση της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς να της επιτρέψει να καταθέσει τον φάκελο της στην ΕΕΑ η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για να αδειοδοτήσει τα σωματεία.

Συγκεκριμένα στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκε: «1. Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία μιας wild card σε ομάδα που θα καλύψει την 10η θέση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Εντός των ημερών θα συμφωνηθούν οι όροι της διακήρυξης (wild card) με την ΕΟΠΕ και στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο».

Από πλευράς ΑΕΚ βέβαια θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες με την αποστολή προς όλους τους πρώην αθλητές του ΤΑΠ ΑΕΚ, των απαραίτητων εγγράφων για την εξόφλησή τους καθώς και τη διασφάλιση των οφειλομένων, με τρόπο βέβαια που να μην τεθεί σε κίνδυνο, η βιωσιμότητα των τμημάτων της ΑΕΚ. Η διοίκηση κάνει ωστόσο όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξόφληση των οφειλομένων.

Η ΑΕΚ θα καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον βέβαια της το επιτρέψει η ΕΣΑΠ, που αρνείται πεισματικά και δεν εγγράφει την ΑΕΚ στα Μητρώα και με τις βιαστικές ενέργειες της στοχεύει στην μη συμμετοχή της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα. Διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι στόχος της ΕΣΑΠ ήταν εξαρχής να μην συμμετέχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και πως ήθελε να βάλει άλλη ομάδα με wild card, παρά τα όσα ψευδώς είχε αναφέρει στην επίσημη πρόσφατη ανακοίνωση της, πως δεν εγγράφει την ΑΕΚ αλλά δεν βάζει και αντικαταστάτη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X