ΑΟ Υπάτου: Ανέλαβε αθλητικός διευθυντής ο Γιώργος Αλεξόπουλος

ΑΟ Υπάτου: Ανέλαβε αθλητικός διευθυντής ο Γιώργος Αλεξόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στον ΑΟ Υπάτου ως αθλητικός διευθυντής ο βετεράνος παίκτης της ΑΕΚ και πρώην μέλος του τεχνικού της επιτελείου, Γιώργος Αλεξόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση του ΑΟ Υπάτου ανακοίνωσε ότι ο βετεράνος παίκτης της ΑΕΚ και πρώην μέλος του τεχνικού της επιτελείου, Γιώργος Αλεξόπουλος, ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή!

Ο Αλεξόπουλος εκτός από ποδοσφαιριστής υπήρξε και στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ. Την περίοδο 2011-12 ήταν βοηθός προπονητή του Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ξανά σαν βοηθός του Νίκου Κωστένογλου.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Γιώργο Αλεξόπουλο στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας.

Ο Αλεξόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι γνωστή η πορεία του στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής είτε ως αθλητικός διευθυντής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Αλεξόπουλο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Γιώργο καλώς όρισες στον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X