MundoBasket 2023, Βραζιλία: Τρομάρα με Γιάγκο Ντος Σάντος, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο

MundoBasket 2023, Βραζιλία: Τρομάρα με Γιάγκο Ντος Σάντος, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Παγωμάρα στην Βραζιλία στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Γιάγκο Ντος Σάντος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομάρα και ανησυχία στην Βραζιλία. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του παιχνιδιού της τρίτης αγωνιστικής με την Ακτή Ελεφαντοστού για το MundoBasket ο Γιάγκο Ντος Σάντος ξαφνικά κάθισε στο παρκέ και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα πήγε αμέσως στον πάγκο με το τεχνικό επιτελείο της Βραζιλίας να πέφτει πάνω του και να του κάνει διάφορα τεστ προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Τελικά, ο εκρηκτικός γκαρντ επέστρεψε στο παρκέ στην έναρξη της 4ης περιόδου και οι καρδιές όλων πήγαν στην θέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι Βραζιλιάνοι έχασαν με σοβαρό τραυματισμό του Ραούλ Νέτο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα), με αποτέλεσμα να μείνουν με 11 πάικτες.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X