Ολη η ΑΕΚ στην κοπή της πρωχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων

Ολη η ΑΕΚ στην κοπή της πρωχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

unnamedΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύνδεσμος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Παρών ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης παρόντες ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μιχάλης Παυλής που θα τιμηθεί όπως και ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ενώ παραβρέθηκε με την οικογένεια του και ο Γενικός διευθυντής Γιώργος Ρόκας, καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας Αγγελική Αρκάδη και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Επίσης παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και οι Μαύρος, Παπαϊωάννου, Νικολάου, Γενεράκης, Πανταζής, Κόντος, Τρότζος, Ανατολιωτάκης, πολλοί παλαίμαχοι της ΑΕΚ, καθώς και παλαίμαχοι από άλλες ομάδες. Εκ μέρους της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Ένωσης βρέθηκαν στην εκδήλωση οι Παπαγεωργίου, Παπαφωτίου, Ιβάνοβα και ο Οικονόμου. Απο την ομάδα μπάσκετ οι Φαλέκας, Πολυτάρχου, Γκιζόγιαννης. Παρούσα και η δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Ευτυχία Αποστολάκη.

Η εκδήλωση είχε αφιερωθεί στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερη η στιγμή, όταν όλοι οι παλαίμαχοι ανέβηκαν στο βήμα, για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Ενώ υπήρχαν μπαλόνια που έγραφαν: “Γιώργο Αμερικάνο θα σε θυμόμαστε για πάντα”. Μάλιστα, έπαιξε και βίντεο οκτώ λεπτών στη μνήμη του μύθου της ιστορίας της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

[youtube id=”qkpuJQklXb0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”X01mxOsP60w” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”WKftWbZ8FWY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”32fabEsIE-8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X