Κυριάκος Χήνας: "Η άνοδος θα κριθεί σε καθοριστικό βαθμό με την Καβάλα"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xinasΟι τοποθετήσεις του Κυριάκου Χήνα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, έχουν πάντα ενδιαφέρον. Ο πρώην αντιπρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, με ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την άποψη του πως η υπόθεση άνοδος στην Α1 για την ΑΕΚ θα κριθεί σε καθοριστικό βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα, στις 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, αναφέρθηκε στον επόμενο αντίπαλο της “Ένωσης”, Φίλιππο Βέροιας και έδωσε συγχαρητήρια στον βοηθό του Βαγγέλη Ζιάγκου, Παναγιώτη Χατζηελευθερίου.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Κυριάκου Χήνα:

“Με τον αυτονόητο σεβασμό στην αντίθετη άποψη που θεωρεί το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ ως μια παρατεταμένη σειρά πολλών κρίσιμων αγώνων,ας επιτραπεί η πεποίθηση ότι η άνοδος της ΑΕΚ θα κριθεί σε καθοριστικό βαθμό στις 22 Φεβρουαρίου με την Καβάλα στην Αθήνα.Με νίκη σε εκείνο τον αγώνα–και με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο προσιτά ματς με Αγία Παρασκευή εκτός και Λαγκαδά εντός–η ομάδα εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό.

ΥΓ1. Ο Φίλιππος είναι πολύ επικίνδυνος με τόσους ικανούς παίκτες πρώτης γραμμής,προχθές απουσίαζαν Μπρόζος-Ακεψιμαίδης-Κασαμπαλής.

ΥΓ2. Θερμά συγχαρητήρια στον σεμνό Παναγιώτη Χατζηελευθερίου,ο οποίος κοσμεί το τεχνικό επιτελείο με την πλούσια μπασκετική κατάρτισή του και την αποτελεσματική αφοσίωσή του στην ομάδα”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X