Στοίχημα: Σπουδαία βραδιά απόψε για τον Παναθηναϊκό

Στοίχημα: Σπουδαία βραδιά απόψε για τον Παναθηναϊκό

Τρεις ομάδες από τις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθουμε απόψε, στους αγώνες ρεβάνς των πλέι-οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία βραδιά απόψε για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Γαλατασαράι-Μόλντε και Γιανγκ Μπόις-Μακάμπι Χάιφα τα άλλα δύο ζευγάρια.

Παναθηναϊκός – Μπράγκα 22:00

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός με όπλο τη δίψα για διάκριση και τη φωνή του κόσμου του θα ψάξει την ανατροπή και την πρόκριση εις βάρος της Μπράγκα. Οι πράσινοι αφού απέκλεισαν Ντνίπρο και Μαρσέιγ, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν από τη θέση του αουτσάιντερ να βρεθούν στους ομίλους του Champions League ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση. Το γκολ του Μαντσίνι στο φινάλε του πρώτου αγώνα, είναι αυτό που τους διατήρησε ζωντανούς κόντρα σε μια Μπράγκα, η οποία έδειξε πάντως την ποιότητα που διαθέτει. Οι Πορτογάλοι είναι ικανότατοι στο ανοιχτό γήπεδο, έχουν αρκετές επιλογές παικτών και σίγουρα η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Παναθηναϊκός έχει τον τρόπο να σκοράρει αλλά το ίδιο ισχύει και για την Μπράγκα. Πάμε στο εύρος των 2-3 τερμάτων.

Γαλατασαράι – Μόλντε 22:00

Τα εύκολα δύσκολα κόντεψε να κάνει η Γαλατασαράι στο πρώτο ματς αλλά τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 3-2. Είναι τέτοιο το βάθος στο ρόστερ για τους Τούρκους που η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορούσαν να χάσουν το ματς στη Νορβηγία. Η Γαλατασαράι απόψε αναμένεται να σφραγίσει την επιστροφή της στους ομίλους, κόντρα σε μια ομάδα πάντως, η οποία είναι φουλ επιθετική και επικίνδυνη. Η Μόλντε είναι μαχητική και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σηκώσει τα χέρια στην προσπάθειά της να κλέψει την πρόκριση μέσα στην Τουρκία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Περιμένουμε ένα ακόμη ματς με γκολ οπότε το combo bet Goal/Goal&Over 2,5 αποτελεί την επιλογή μας.

Γιανγκ Μπόις – Μακάμπι Χάιφα 22:00

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X