Το μήνυμα που θα φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια αύριο βράδυ

Το μήνυμα που θα φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια αύριο βράδυ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για το αυριανό μεγάλο ματς της ΑΕΚ, το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έμεινε ένα ματς για την ΑΕΚ. Μπορεί να είναι 90λεπτο, μπορεί να είναι παράταση, μπορεί και πέναλτι.

Ο στόχος είναι αφότου θα έχει αλλάξει η μέρα πια και θα έχει μπει η Πέμπτη, να βρει την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει για όλα αυτά που έχει πετύχει από την περσινή σεζόν. Στους ομίλους του Champions League.

Το έγραφα με το που έληξε και η περσινή ιστορική σεζόν του νταμπλ. Σε αυτή την ΑΕΚ αξίζουν πολλά περισσότερα από το να κατακτά ένα νταμπλ και να μπει στο Europa League ή στο Conference League και να είναι «ΟΚ». Είναι τέτοια η φτιαξιά αυτής της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα, που σου βγάζει «αύρα» για μεγάλα πράγματα. Και επιμένω να το πιστεύω, παρά τα όποια λάθη γίνονται, ή τις αδυναμίες που βγαίνουν και τις γνωρίζουμε όλοι πια. Ποδόσφαιρο είναι, θα γίνονται και λάθη, θα υπάρχουν και αδυναμίες. Το ζήτημα είναι να τα βλέπεις, να τα διορθώνεις και να προχωράς.

Και η ΑΕΚ του Αλμέιδα αυτό θα κάνει.

Μα πρωτίστως θα κάνει αύριο βράδυ αυτό που πρέπει. Διότι εδώ που φτάσαμε αυτό πρέπει να γίνει. Να πάρει την πρόκριση, με οποιοδήποτε τρόπο και να μπει στο κλαμπ των «μεγάλων». Για αύριο βράδυ τα αφήνουμε όλα στην άκρη, το γήπεδο οφείλει να… κοχλάζει από το πρώτο λεπτό (μέσα στα επιτρεπτά όρια) και μέχρι το τέλος να κάνει αυτό που χρειάζεται ο Αλμέιδα και οι παίκτες του. Αύριο το γήπεδο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, για αυτό επιμένω να γράφω για αυτό και το πόσο σημαντικό είναι όλος ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα συνεχώς.

Το μήνυμα που θα φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια αύριο βράδυ

Το αποτέλεσμα μετρά τώρα

Ναι είναι πιο ποιοτική και καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ από την Αντβέρπ, αλλά ήταν και πριν το πρώτο ματς στο Βέλγιο. Άρα εδώ μετρά το αποτέλεσμα, να το έχουμε στο νου μας. Και η στόχευση είναι το αποτέλεσμα, όπως ήταν και το βράδυ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τώρα με 0-1 στην πλάτη σου, δεν έχεις πολλά περιθώρια. Στο 90λεπτο η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει. Αυτό πρέπει να κάνει η ομάδα, σε αυτό πρέπει να βοηθήσει η εξέδρα. Mε ηρεμία, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και υπομονή από όλους. 1-0 είναι το σκορ.

Εντός συνόρων υπάρχει «πόλεμος» που άρχισε από πέρυσι και τώρα ξεκίνησαν πάλι οι… απέναντι μαζί ξανά, από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Διόλου τυχαίο. Η ΑΕΚ θα είναι ξανά μόνη της απέναντι σε όλους. Και πρέπει να κάνει και εδώ όλα όσα πρέπει για να «προστατευτεί» η δουλειά του ποδοσφαιρικού τμήματος, η επένδυση, η προσπάθεια όλων εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για αυτό και το καλύτερο μήνυμα για να σταλεί αύριο βράδυ από τη Νέα Φιλαδέλφεια προς όλους και το χειρότερο για τους «απέναντι», είναι η ΑΕΚ να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League.

Αυτό. Και τίποτε άλλο. Όλα τα υπόλοιπα μετά.

Ο Αλμέιδα ξέρει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X