Με δανεικό από τον Ολυμπιακό ενισχύονται τα Ζωνιανά για το ματς με την ΑΕΚ!

Με δανεικό από τον Ολυμπιακό ενισχύονται τα Ζωνιανά για το ματς με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlahos1Στον μαγικό και απίστευτο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάθε μέρα μπορεί να φέρει και κάποια νέα πρωτοτυπία. Ειδικά όταν στο λιμάνι δεν σταματούν να ασχολούνται με την ΑΕΚ. Κατά πληροφορίες ετοιμάζονται επειγόντως να δώσουν δανεικό ποδοσφαιριστή στον Ερμή Ζωνιανών, ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Ενωση την προσεχή Κυριακή! Μη σας φαίνεται απίθανο. Δίνουν παίκτη σε ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, απλά για να ενισχυθεί και να κοντράρει την ΑΕΚ.

Η κουβέντα γίνεται για τον Αρη Βλάχο, τον 20χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Μέλος της ομάδας νέων, αλλά με επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, που είναι γνωστό πως συνδέονται με δεσμούς φιλίας που θα επιβεβαιωθούν και σε εκδήλωση που θα γίνει το επόμενο Σάββατο, βρίσκονται σε συνεννόηση, ώστε ο νεαρός τερματοφύλακας να μετακινηθεί από τον Πειραιά στην Κρήτη. Και βέβαια, να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X