Όλα δείχνουν ξανά Καισαριανή το Σάββατο για τη Βασίλισσα με Φίλιππο Βέροιας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

falekas11Η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο τον Φίλιππο Βέροιας για την 12η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει πρώτη πριν το ντέρμπι κορυφής με το Ψυχικό εκτός έδρας στις 25 Ιανουαρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα για ακόμη ένα παιχνίδι το κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Και αυτό διότι το πρόβλημα με την άδεια του κλειστού των Άνω Λιοσίων παραμένει, αφού η Περιφέρεια βάζει «εμπόδια» και έτσι όπως συνέβη με Παγκράτι, Αρκαδικό, Λαύριο και Φιλαθλητικό, η Ένωση θα παίξει στην Καισαριανή.

Ένα κλειστό που μέχρι στιγμής ως… έδρα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα αφού έχει μόνο νίκες (και μάλιστα άνετες), ενώ στο τελευταίο παιχνίδι εκεί ο κόσμος δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πάντως, για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν είναι το ιδανικό όλη την εβδομάδα να κάνει προπονήσεις στα Λιόσια και να δίνει το ματς στη Καισαριανή.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X