Τα σχόλια των παικτών της ΑΕΚ για την πρόκριση της Εθνικής

Αφιέρωμα στην Εθνική των επτά "κιτρινόμαυρων" (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sportsfeed-handball-0036-ethniki1Η Εθνική ομάδα χάντμπολ πήρε την πρόκριση στα Play-Off του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ είναι πολύ ικανοποιημένοι για αυτήν την εξέλιξη και την εξέφρασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με το Βέλγιο που ήρθε ισόπαλο (30-30) οι Κώστας Γιαννόπουλος και Δημήτρης Καφφάτος έγραψαν:

Κώστας Γιαννόπουλος: “Βέλγιο-Ελλάς 30-30!! Μας μένει η πικρία γιατί αξίζαμε πραγματικά τη νίκη, αλλά αυτή η ομάδα έκανε το καθήκον της και περιμένει το τελευταίο ματς του γκρουπ για να δει τι μέλλει γενέσθαι… Η Εθνική Ελλάδος αποτελείται από πολλούς μάγκες και εγώ είμαι και νιώθω υπερήφανο μέλος της! Επίσης είμαι υπερήφανος για τα παιδιά της γενιάς μου που δείξαμε ότι μόνο τελειωμένοι δεν είμαστε!!! Υπομονή και δουλειά κύριοι”.

Δημήτρης Καφφάτος: “Μετά από μία μεγάλη μάχη φέραμε ισοπαλία με το Βέλγιο 30-30… Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές… Αυτή η Εθνική δείχνει να έχει μέλλον”.

Ενώ οι Διονύσης Γεωργιάδης και Σάββας Καρυπίδης έκαναν τις δικές τους δημοσιεύσεις μετά τη νίκη της Ολλανδίας επί του Ισραήλ (34-24) που σφράγισε την πρόκριση της Ελλάδας:

Διονύσης Γεωργιάδης: “Ελλάς ολέ ολέ ολέ”.

Σάββας Καρυπίδης: “Πρόκριση στα Play-Off του παγκόσμιου. Yessss Ελλαδάρααααα”.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X