Προετοιμαστείτε για «πόλεμο»

Προετοιμαστείτε για «πόλεμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos3Ακόμα ένα διαδικαστικό βήμα έγινε. Αυτά τα παιχνίδια, μοιάζουν με το μαρτύριο της σταγόνας. Κάθε φορά να περάσει ακόμα μια ομάδα γειτονιάς για να τελειώνει αυτή η βασανιστική σεζόν. Ας κρατήσουμε από το ματς με τον Περαμαϊκό την καλή εικόνα του Ανάκογλου, την επιστροφή στα γκολ του Ντακόλ και κυρίως τις τσαμπουκαλεμένες δηλώσεις του Δέλλα. Λίγο καθυστερημένα προέκυψαν, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ. Ας στραφούμε τώρα στα σοβαρά.

Γύρω οι «βόμβες» αρχίζουν να πέφτουν και ουδείς εντός της ΑΕΚ (ιδιαίτερα όσοι ορίζουν τις τύχες της) δε μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα. Οι μπράβοι στο Αιγάλεω, τα όσα εκπληκτικά γίνονται ήδη από την ΕΠΟ για την προοπτική τιμωρίας του συλλόγου, οι προκλήσεις από τύπους που ξαφνικά αγάπησαν την ομάδα των δυτικών προαστίων, είναι μόνο μια πτυχή.

Προσθέστε το επικοινωνιακό ντεμαράζ που υπήρξε εις βάρος της ΑΕΚ από τον «κόκκινο» Τύπο. Την απαξίωση ακόμα και της τιμητικής διάκρισης που γνώρισε ο Μελισσανίδης, τις ύβρεις με τις οποίες σχολίασαν τα πάντα. Θυμηθείτε όσα συνέβησαν με τον Αυλωνίτη, όπου υπήρξε ξεκάθαρα μια επίδειξη δύναμης. Δεν τον χρειάζεται, αλλά ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ. Και το έκανε.

Που οδηγούν όλα αυτά; Μα στην ξεκάθαρη αντίληψη πως ο «πόλεμος» ξεκίνησε. Είναι σαφές πως όσο περνά ο καιρός αυτός θα γιγαντώνεται. Θα μεγαλώνει και θα κορυφωθεί, όταν η σύγκρουση θα είναι ευθεία. Ακόμα πιο φανερό είναι πως η ΑΕΚ είναι ακόμα ανέτοιμη. Δεν έχει οργανωθεί, δεν έχει βρει τον τρόπο για να αντιδρά. Δεν μπορεί τα πάντα να περνούν από τον Μελισσανίδη, δεν γίνεται να μην υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και λειτουργία σε επαγγελματικά πρότυπα.

Τώρα που ακόμα είναι νωρίς, τώρα που αρχίζουν οι πρώτες μάχες, η ΑΕΚ οφείλει να οχυρωθεί. Να βρει τρόπους να υπερασπίζεται τον εαυτό της, να προστατεύει την ομάδα και τον κόσμο της. Είναι ξεκάθαρο πως θα επιχειρούν να της βάλουν εμπόδια σε κάθε προσπάθεια και έχουν μηχανισμούς να το καταφέρουν. Γι’ αυτό, απαιτείται προετοιμασία για «πόλεμο» και εγρήγορση απ’ όλους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X