Γιορτάζει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ στην ετήσια εκδήλωση των παλαιμάχων της

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

palaimaxoiΜε λαμπρότητα και αισιοδοξία πως το μέλλον μόνο καλύτερο θα είναι θα πραγματοποιηθεί απόψε (στις 8, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, Μιχαλακόπουλου 50), οι μεγάλες δόξες του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος, αυτοί που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία θα γιορτάσουν για τη νέα χρονιά. Η αποψινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, που έφυγε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει για ακόμα μια χρονιά ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Δημάτος. Πιθανή είναι η παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ θα υπάρξει δεδομένα εκπροσώπηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων της ΑΕΚ. Φέτος θα είναι ακόμα λαμπρότερα τα τιμώμενα πρόσωπα, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται οι: Παντελής Βούλγαρης (σκηνοθέτης), για την προσφορά στην τέχνη και στον πολιτισμό, Παιδόπολη Αγίου Ανδρέα (ίδρυμα στο Καλαμάκι), Μαρκόπουλος Μανώλης (γενικός διευθυντής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών), Σουλιώτης Κυριάκος (Επίκουρος καθηγητής πολιτικής υγείας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), Κάντζα Παρασκευή (Παραολυμπιονίκης που κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λυόν), Μαργαρίτης Γιώργος (τραγουδιστής), Κιάμος Πάνος (τραγουδιστής), Αντωνίου Αντώνης (ηθοποιός), Αντωνόπουλος Αντώνης (δημοσιογράφος), Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος (δημοσιογράφος), Ανατολιωτάκης Ανδρέας, Αγγελόπουλος Μάκης, Αρκάδη Αγγελική, Μαργαρίτης Αλέξανδρος (εκ των ιδρυτών της Θύρας 21), Νικολούδης Τάκης, Πεππές Γιώργος, Ομάδα Χάντμπολ ΑΕΚ (για την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2012-13), Γκουντουρά Θεοδώρα (2η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας), Κορδέρο Μιγκέλ, Παυλής Μιχάλης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X