ΑΕΚ: Τo project Χρυσόπουλος και η «προστασία»

ΑΕΚ: Τo project Χρυσόπουλος και η «προστασία»
Photo Credits: INTIME

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος και η νοοτροπία Αλμέιδα εντός ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος πριν το Σαββατιάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό είχε αγωνιστεί μόνο για ελάχιστα λεπτά στο πρώτο φιλικό με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην προετοιμασία στην Ολλανδία. Ακολούθησε ένας τραυματισμός και μετά ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκρινε ότι είναι έτοιμος (όπως δήλωσε) και τον έριξε βασικό στο ματς με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλάι του Μήτογλου στα στόπερ. Ο νεαρός αμυντικός είχε κάποιες λάθος τοποθετήσεις/εκτιμήσεις σε φάσεις στην αρχή του ματς και ο κόουτς τον απέσυρε στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-1.

Αμέσως και ο κόουτς και άλλοι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον «αγκαλιάσουν» και να του στείλουν το «μήνυμα». Το ζητούμενο εκείνη την στιγμή ήταν και τώρα παραμένει η «προστασία» του παίκτη. Αποτελεί ένα σημαντικό project για τον σύλλογο, και δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι για να έρθει από τον Άρη.

Λάθη θα γίνουν, στην ηλικία του επιτρέπονται για να εκπαιδευτεί σωστά και να δείξει το ταλέντο του αργότερα. Αθλητικά προσόντα έχει, με την μπάλα στα πόδια έχει ικανότητες, μένει να… ψηθεί σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αλμέιδα θα συνεχίσει να του δείχνει εμπιστοσύνη και να του δίνει ευκαιρίες όποτε κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει. Άλλωστε και ο «Πελάδο» έχει πάντα ψηλά στην σκέψη του να «βγάλει» παίκτη και ο Χρυσόπουλος είναι ένα τέτοιο project στο κέντρο της άμυνας.

Κάτι που ισχύει και τον Ζίνι, τον Γεμπόα και τον Λαμαράνα. Θα παίξουν όλοι, όταν κρίνει ο ίδιος ότι είναι έτοιμοι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X