Γκομπέρ: «Ανάξιοι οι διαιτητές για το Παγκόσμιο, δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε»

Γκομπέρ: «Ανάξιοι οι διαιτητές για το Παγκόσμιο, δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε»
Photo Credits: INTIME

Σκληρή κριτική για τους διαιτητές, αλλά και αυτοκριτική από τον Ρούντι Γκομπέρ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν έξαλλος με τους διαιτητές, για την αποβολή του Νάντο Ντε Κολό και για το επιθετικό φάουλ που του καταλογίστηκε στο τελευταίο λεπτό.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να κάνει και αυτοκριτική μετά την ήττα της Γαλλίας από τη Λετονία που οδήγησε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Μπορούμε να μιλάμε για διαιτητές που δεν αξίζουν να είναι σε αυτό το επίπεδο διοργάνωσης. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν γίναμε η ομάδα που θέλαμε. Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσα ριμπάουντ χάσαμε και πόσες κατοχές. Κάναμε καλή αρχή. Αλλά οι Λετονοί ήταν πολύ σκληροί, πάλεψαν, έβαλαν μεγάλα σουτ όταν χρειάστηκε. Το να αποκλείεσαι από τον πρώτο γύρο δεν αρμόζει στην ομάδα μας. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, αλλά για να πετύχεις, πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου στο παρκέ. Δεν καταλάβαμε πλήρως γιατί είμαστε εδώ, το ξεχάσαμε. Αναλαμβάνω 100% την ευθύνη αυτής της ήττας. Οι Θεοί του μπάσκετ ανταμείβουν την ομάδα που παίζει σωστά. Δεν ήταν αυτή η ταυτότητά μας», τόνισε ο σέντερ των Τίμπεργουλβς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X