Μετά από έξι ματς, κράτησε το μηδέν

Μετά από έξι ματς, κράτησε το μηδέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PETAYRAKISΌλες τις προηγούμενες μέρες και ειδικά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, έγινε πολλή κουβέντα για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, η οποία έφτανε να δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η κιτρινόμαυρη άμυνα αντιμετώπιζε πάντα κάποια προβλήματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα λάθη αυτά κόστισαν.

Χθες όμως στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Περαμαϊκό, η ΑΕΚ κράτησε το μηδέν. Και είναι αλήθεια ότι ήταν κάτι που παραλίγο να ξεχάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Άλλωστε από την 1η Δεκεμβρίου του 2013 μέχρι και πριν από το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό, οι κιτρινόμαυροι δέχτηκαν γκολ σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν.

Το … κακό ξεκίνησε απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα (7-1) και συνεχίστηκε με τον Αστέρα Βάρης (1-1) στις 8 Δεκεμβρίου. Στην συνέχεια η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη, όπου και πάλι δέχτηκε γκολ, σε ένα ματς απέναντι στον Ηρόδοτο, στο οποίο «λυτρώθηκε» στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Πλατέλα (1-2).

Στις 21 Δεκεμβρίου απέναντι στην Κηφισιά (4-2), αρκούσε ένα νεκρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, για να σκοράρουν δύο φορές οι φιλοξενούμενοι, ενώ και στο Αιγάλεω (1-2), ο Δουκάκης έβαλε και πάλι … δύσκολα στην Ένωση.  Και φτάσαμε στο χθεσινό παιχνίδι, όπου η άμυνα της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο Δέλλας χρειάστηκε να αλλάξει πρόσωπα από πολύ νωρίς, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X