Η ποιότητα και η σιγουριά του Ρόβα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovasΌσο περισσότερο χρόνο παίρνει ο Βασίλης Ρόβας στη φυσική του θέση, τόσο καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο δείχνει με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια απ’ τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης ήταν αυτό με τον Περαμαϊκό. Εξήγηση υπάρχει και θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ όψιν όταν ασκείται κριτική για την απόδοσή του. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ρόβας άρχισε στη μεσαία γραμμή. Εκεί δηλαδή που αγωνίζεται τόσα χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη θέση. Με ποιότητα στον τρόπο παιχνιδιού του, ο έμπειρος χαφ ενέπνεε σιγουριά στους υπόλοιπους παίκτες και μαζί με τον Κορδέρο οργάνωνε σωστά το παιχνίδι της ομάδας. Αν είχε περισσότερη βοήθεια απ’ τους συμπαίκτες του που έπαιζαν στην επίθεση, ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί περισσότερες φάσεις και η διαφορά στο σκορ να ήταν ακόμα μεγαλύτερη υπέρ του δικεφάλου.

Για άλλο ένα ματς όμως δεν ήταν …γραφτό του να τελειώσει το ενενηντάλεπτο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο τραυματισμός του Αργυρίου έφερε εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα και πάλι να μετατωπισθεί στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα κι εκεί πάντως ήταν εξαιρετικός, αφού  με τρεις καίριες επεμβάσεις του, η ΑΕΚ απέφυγε τον κίνδυνο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X