Στοίχημα: Δύο καυτά φαβορί και μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην Λαμία στη Super

Στοίχημα:  Δύο καυτά φαβορί και μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην Λαμία στη Super

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ. Δύο καυτά φαβορί και μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δωρεάν Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

Το πρόγραμμα άνοιξε χθες και συνεχίζεται απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Η Λαμία υποδέχεται τον Άρη στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της ημέρας ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι τα μεγάλα φαβορί απέναντι σε Κηφισιά και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Λαμία – Άρης 19:15

Η πρεμιέρα ήταν καλή για τη Λαμία, η οποία κράταγε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Βόλο ωστόσο δέχθηκε στο ’90 το γκολ της ισοφάρισης. Ικανοποίησε η ομάδα του Βόκολου από τη μέση και μπροστά και ειδικά τα νέα αποκτήματα. Ο Άρης δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς μετά την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με σκορ 3-2 στο φινάλε του ματς. Έδειξε πάντως το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει αφού δεν περιορίστηκε στην ισοπαλία κυνηγώντας το διπλό μέχρι τέλους.

Προγνωστικά στοιχήματος: Προκαλούν οι αποδόσεις στο Over 2,5 αφού η Λαμία έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο γκολ ενώ ο Άρης υπό τις οδηγίες του Τερζή παίζει διαρκώς με στόχο τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΑΟΚ – Κηφισιά 21:00

Σπουδαία εβδομάδα η προηγούμενη για τον ΠΑΟΚ αφού μετά τη νίκη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επί του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησε το διπλό επί της Χαρτς στην Σκωτία στο πρώτο ματς των πλέι-οφ στο Κόνφερενς Λιγκ. Ο Λουτσέσκου θα έχει και πάλι τον Οζντόεφ στη διάθεσή του ενώ άφησε Κουλιεράκη και Νάρει εκτός αποστολής στο πλαίσιο rotation. Σε τρομερή κατάσταση ο Ζίφκοβιτς. Από την πλευρά της η Κηφισιά, ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας με σκορ 3-0 και δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Δεν ήταν τόσο κακή η εικόνα της αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής στην κατηγορία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να καθαρίσει νωρίς το ματς και να κάνει συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια. Άσος από ημίχρονο.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X