Βλέπεις το πρόβλημα, το διορθώνεις και προχωράς

Βλέπεις το πρόβλημα, το διορθώνεις και προχωράς
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την γκέλα με τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο πράγμα, ειλικρινά, που θα ήθελα να σταθώ είναι στο ότι το είχα επισημάνει από πριν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το φοβόμουν πολύ γιατί θεωρούσα λογικό να είναι τα μυαλά στη ρεβάνς με την Αντβέρπ και στο σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε για αυτό, ίσως να ήταν καλύτερο, να μην το παρακάναμε με το rotation. Τουλάχιστον στο κέντρο της άμυνας, να μην άλλαζαν και οι δύο.

Στάθηκε τρομερά άτυχος βέβαια ο Χρυσόπουλος γιατί με την πρώτη του φάση, στο πρώτο του λεπτό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ από δική του ήττα στον αέρα, οπότε του τσακίστηκε και η ψυχολογία. Αλλά ξεκάθαρα δεν πρέπει να πέσει τώρα στο παιδί, όλο το ανάθεμα. Έγινε, τελείωσε. Και προφανώς μπορεί να τύχει ακόμα και στον πιο έμπειρο.

Είναι ένα ζήτημα ότι η ΑΕΚ τρώει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της, πρώτη γκολ και προφανώς δεν ευθύνεται ο Χρυσόπουλος για αυτό. Σε ένα λεπτό, μόλις στο πρώτο λεπτό, δύο φάσεις για γκολ από τον Πανσερραϊκό μέσα στην έδρα σου, αν μη τι άλλο, είναι θέμα για προβληματισμό και για άμεση λύση.

Το rotation δεν βγήκε και η μπάλα δεν μπήκε

Το rotation λοιπόν δεν βγήκε, κι αυτό συνέβη από το πρώτο λεπτό. Συνέβη όμως. Και στη συνέχεια, δεν έμπαινε η μπάλα. Προφανώς κι αυτό ανησυχητικό. Πάμπολλες ευκαιρίες, δεν μπήκε καμία μέσα, ενώ ξανά υπήρξε αστοχία στο πέναλτι.

Έβαλε γκολάρα ο Γκατσίνοβιτς, αλλά το ματς δεν γύρισε. Και η ΑΕΚ την… πάτησε μεγαλοπρεπώς, όπως και πέρυσι στο πρώτο της εντός έδρας ματς, μόνο που αυτή τη φορά, πήρε έναν βαθμό και όχι μηδέν όπως πέρυσι στην Ριζούπολη με τον Βόλο.

Μπορεί να συμβεί και θα συμβεί και στους άλλους. Απλά η ΑΕΚ πρέπει να βρει αλλού, αυτούς τους δύο χαμένους βαθμούς. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει χρόνος, ούτε για τέτοιους υπολογισμούς, ούτε για γκρίνια, ούτε για μεμψιμοιρία.

Την Τετάρτη, η ΑΕΚ έχει μπροστά της, παιχνίδι για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό τα λέει όλα. Αυτό που έγινε, τελείωσε, βλέπεις το πρόβλημα, το διορθώνεις και προχωράς.

Κώστας Τσίλης: Μακάρι να μην βγει σε κακό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X