Ο νέος χρόνος έφερε στην ΑΕΚ και τον πραγματικό (πολύ καλό) Ανάκογλου

ΑΕΚ - Περαμαϊκός 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglouΤα λόγια του δεν τα μάσησε ποτέ. «Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί με ήθελαν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό» έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή. «Θέλω να μείνω για πιστεύω στην ΑΕΚ» έλεγε το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι άλλοι έφευγαν. «Δεν έχω δείξει τον πραγματικό Ανάκογλου» έλεγε πριν από τα φετινά Χριστούγεννα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου ήταν ο πρώτος που στραβομουτσούνιαζε, βλέποντας τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο, στο πρώτο μισό της σεζόν. Όμως όπως όλα δείχνουν, ο νέος χρόνος έφερε στην ΑΕΚ, τον πραγματικό (και πραγματικά καλό) Ανάκογλου.

Στο πρώτο ματς του 2014, ο 23χρονος μέσος έβγαλε και τσαμπουκά και τσαγανό και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην ζούγκλα του Αιγάλεω. Στο δεύτερο ματς του 2014, που έγινε χθες, ο Ανάκογλου ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, κάνοντας όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Έχοντας βρει την θέση του (ως δεύτερος αμυντικός μέσος) αλλά και γερά πατήματα στο γήπεδο, μετρά ήδη δυο εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι δεδομένο πως σε κάθε ματς θα γίνεται όλο και καλύτερος. Άλλωστε ακόμα και μετά από τα δυο εξαιρετικά τελευταία παιχνίδια που έκανε, επιμένει πως «ακόμα δεν έχετε δει τον πραγματικό Ανάκογλου».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X