Κλαρούδας στο enwsi.gr: "Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παμβοχαϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2013-2014)Η ΑΕΚ κατάφερε να αρχίσει τις επίσημες διοργανώσεις της για το 2014 με νίκη και τρίποντο. Νίκησε τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ παρόλο που είχε προβλήματα τραυματισμών. Ο Γιώργος Κλαρούδας έκανε δηλώσεις στο enwsi.gr και τόνισε πως αυτό, αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασαν την εμφάνιση των παικτών του, αλλά δε στοίχισαν.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε άγχος και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε άγχος γιατί θέλαμε να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί και να κερδίσουμε, για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι να μπούμε στην τετράδα. Ο Παμβοχαϊκός από την άλλη, είχε άγχος γιατί θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες,  χωρίς ρυθμό, αλλά καταφέραμε κυρίως με το σέρβις μας και με το μπλοκ να το χτυπήσουμε. Στο πρώτο σετ είχαμε κάποιες δυσκολίες, νιώθαμε πιεσμένοι, δεν βγήκαν κάποια πράγματα έτσι όπως τα είχαμε σχεδιάσει και έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο σετ βελτιώσαμε τα λάθη μας, ειδικότερα το σέρβις και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Επίσης είχαμε μερικά προβλήματα την τελευταία εβδομάδα, με κάποιες ιώσεις που ταλαιπωρούν πολλούς παίκτες, τον τραυματισμό του Ηρακλή Παπαδόπουλου, αλλά και το ότι κατεβήκαμε με έναν πασαδόρο. Όλα αυτά επηρεάζουν την ομάδα στο να προπονηθεί σωστά, παρόλα ταύτα καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και δε φάνηκε κάτι στο γήπεδο”.

Για το νωθρό ξεκίνημα της ΑΕΚ είπε: “Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλες τις ομάδες. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Επηρέασε και εμάς, αλλά πιο πολύ μας επηρέασαν τα προβλήματα τραυματισμού και ιώσεων. Δε μπορούσαμε να κάνουμε όλες αυτές τις προπονήσεις που  είχαμε σχεδιάσει”.

Συμπλήρωσε με ένα σχόλιο για τους φίλους της ΑΕΚ: “Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Προσπαθούμε και εμείς με τη σειρά μας να τον ικανοποιούμε και να φτάσουμε ψηλά την ΑΕΚ. Να είναι υπερήφανοι, να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν ωραίο θέαμα με την ομάδα μας να κερδίζει. Ευελπιστούμε  πως θα γίνουν όμορφα παιχνίδια με αυτό το πρόγραμμα που έχουμε, το οποίο είναι βατό και έχοντας πολλά από αυτά στην έδρα μας με ομάδες από τη μέση και πάνω στη βαθμολογία. Μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές”.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X