Σκουπίζει και σχεδόν τριπλασιάζει η ΑΕΚάρα!

Σκουπίζει και σχεδόν τριπλασιάζει η ΑΕΚάρα!

Προθέρμανση για την ιστορική ρεβάνς και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εντός συνόρων: Αυτό είναι το «παζλ» που συνοδεύει το ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προθέρμανση για την ιστορική ρεβάνς και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εντός συνόρων: Αυτό είναι το «παζλ» που συνοδεύει το ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30).

Η άδικη ήττα από την Αντβέρπ (1-0) δεν έριξε σε καμία περίπτωση την ψυχολογία των παικτών του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο Βέλγιο και είχε μεγάλες ευκαιρίες, δείχνοντας ξεκάθαρα πως είναι η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι και πως μπορεί να κλείσει θέση για τους ομίλους του Champions League στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μέχρι τότε, όμως, η «Ένωση» καλείται να μπει για λίγο σε ρυθμούς Super League, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό (21:30) στο πρώτο της φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Παρά τις απουσίες του τραυματία Λιβάι Γκαρσία και του τιμωρημένου Έκι Πόνσε, η ΑΕΚ έχει την ποιότητα για να κυριαρχήσει, να… τελειώσει από νωρίς τη δουλειά και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαοτική και οι γηπεδούχοι μπορούν εύκολα να πετύχουν αρκετά τέρματα: Σε απόδοση 2.88 το combo bet του άσου με το Over 3.5 γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» θα μπει σίγουρα με επιθετική διάθεση από το 1 ο δευτερόλεπτο και η ώθηση των φιλάθλων θα βοηθήσει στο μπει γκολ πριν το 28 ο λεπτό του αγώνα, κάτι που βρίσκεται σε απόδοση 1.80.

Αν στην εξίσωση μπει η σπουδαία ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και η δίψα παικτών που περιμένουν μία ευκαιρία από τον Αλμέιδα για να παίξουν περισσότερο, τότε το ματς θα οδηγηθεί αυτόματα σε παράσταση για ένα ρόλο με υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ. Στο 4.33 η νίκη της ΑΕΚ με διαφορά 4+ τερμάτων.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων
(ομάδων και παικτών).

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X