«Η Φαρούλ ενδιαφέρεται για τον Γκάνεα»

«Η Φαρούλ ενδιαφέρεται για τον Γκάνεα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Γκάνεα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Παναθηναϊκού, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από ομάδα της πατρίδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Covid 19 ήταν ο Κρίστιαν Γκάνεα του Παναθηναϊκού, που έμεινε σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης. Αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει και τη θέση του στα πλάνα των «πρασίνων».

Ο Ρουμάνος μπακ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας και φαίνεται πως ενδιαφέρον γι’ αυτόν υπάρχει από την πατρίδα του. Συγκεκριμένα, η Φαρούλ του Γκεόργκε Χάτζι θέλει τον 31χρονο αριστερό οπισθοφύλακα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport.ro, ο Γκάνεα μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να αγωνιστεί στη Φαρούλ και να διεκδικήσει εκ νέου μια θέση στην εθνική ομάδα.

Τελευταία φορά που έπαιξε στην εθνική Ρουμανίας ήταν το 2021, ενώ πέρυσι με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε μόλις σε 10 ματς, τέσσερα ως βασικός, πριν ταλαιπωρηθεί από τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X