Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού ΑΕΚ - Περαμαϊκός με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrimaΔιαβάστε στο Enwsi.gr, που κινήθηκαν οι κιτρινόμαυρες «μετοχές» στο ματς με τον Περαμαϊκό:

LIMIT DOWN (προς τα κάτω)

Δημήτρης Γροντής: Δεν ήταν σε καλή μέρα, παρόλο που είχε διάθεση και κέφι. Έκανε πολλά λάθη και κυρίως άφηνε ημιτελείς τις περισσότερες από τις προσπάθειες που πήρε.

Νίκος Αργυρίου: Στάθηκε άτυχος και λόγω τραυματισμού χρειάστηκε να βγει στο ημίχρονο. Αλλά και στο διάστημα που αγωνίστηκε, δεν ήταν ο καλός Αργυρίου των πρώτων παιχνιδιών του στο δεξί άκρο της άμυνας

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (ούτε κάτω, ούτε πάνω)

Βαγγέλης Πλατέλλας: Με τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του, πήρε πολλές προσωπικές ενέργειες πάνω του. Κάποιες εξ αυτών ήταν τραβηγμένες και κάποιες άλλες ανολοκλήρωτες. Αλλά δεν σταμάτησε ούτε λεπτό  να παίρνει φάσεις πάνω του, για να ανοίξει την κλειστή άμυνα του αντιπάλου.

Μπρούνο Τσιρίλο: Έκανε σωστά την δουλειά στην αμυντική γραμμή. Έμενε πάντα πίσω και κρατούσε τις ισορροπίες, όταν όλοι οι συμπαίκτες του έβγαιναν στην επίθεση, για να ανοίξουν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.

Νίκος Γεωργέας: Έπαιξε και πάλι σε δυο θέσεις, τόσο στο κέντρο, όσο και στο άκρο της άμυνας. Πήρε και πάλι πάρα πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια και ως μπακ και ως στόπερ. Έκανε όμως και πολλά λάθη.

Φώτης Καραγκιολίδης: Δεν είχε πολλή δουλειά. Αλλά όσες φορές χρειάστηκε ήταν απολύτως σταθερός και έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι, έστω και αν δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη απόκρουση.

LIMIT UP (Προς τα πάνω)

Βασίλης Ρόβας: Εξαιρετικό το παιχνίδι που έκανε. Ως αμυντικό χαφ στο πρώτο ημίχρονο, πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του και συμμετείχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ως στόπερ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε τρεις καίριες επεμβάσεις και απέτρεψε κίνδυνο.

Άλεξ Ντακόλ: Επέστρεψε και στα γκολ και κυρίως στις καλές εμφανίσεις. Με μεγάλη συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία και παρουσία σχεδόν σ’ όλες τις φάσεις.

Σταύρος Πεταυράκης: Για μια ακόμα φορά, αλώνισε την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ. Με σωστά ανεβάσματα, καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του και εξαιρετικές σέντρες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ιβάν Μπρέσεβιτς: Του έλλειψε μεν το γκολ, αλλά κατά τα άλλα έκανε εξαιρετικά αισθητή την παρουσία του στην επίθεση της ΑΕΚ. Ειχε συμμετοχή στην φάση του πρώτου γκολ και έχασε και ευκαιρίες να σκοράρει.

Μιγκέλ Κορδέρο: Με εξαίρεση ένα κακό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη, ήταν πολύ ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Έδειξε πως βρίσκει ξανά τον καλό αγωνιστικό του εαυτό.

BLUE CHIP

Δημήτρης Ανάκογλου: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Με εξαίρεση ένα μικρό κακό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς καλά πατήματα, έκανε σούπερ εμφάνιση. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, από την θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ που του ταιριάζει περισσότερο, έκανε τα πάντα. Από δημιουργία μέχρι και σκοράρισμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X