Η πρεμιέρα του Παθιακάκη έφερε τη σφραγίδα πρόκρισης (VIDEO)

Η πρεμιέρα του Παθιακάκη έφερε τη σφραγίδα πρόκρισης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ταραγμένη περίοδο 1999-00 η ΑΕΚ έψαχνε να βρει τον εαυτό της. Ο άνθρωπος που κλήθηκε εσπευσμένα από τη διοίκηση να βάλει την ομάδα σε ήρεμο λιμάνι, ήταν ο Γιάννης Παθιακάκης. Ο αείμνηστος προπονητής που έκανε πρεμιέρα στον πάγκο της Ενωσης μια μέρα σαν σήμερα του 2000, στην κυπελλική ρεβάνς με τα Τρίκαλα (θεσμό που κατέκτησε η ομάδα στην πορεία). Η ΑΕΚ είχε καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς επικρατώντας με 2-1, αλλά στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας έκανε επίδειξη δύναμης με το εμφατικό 6-0.

Εκείνη την πρεμιέρα του Παθιακάκη είχαν δει ελάχιστοι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς ο αντίπαλος, αλλά και η συνολική κατάσταση της ομάδας δεν ήταν ελκυστικά. Η Ενωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε τρία γρήγορα γκολ με τους Μαλαδένη, Νικολαϊδη και Μάρκο. Το ημίχρονο έκλεισε με 4-0 με ακόμα ένα γκολ του Μαλαδένη, ενώ στο δεύτερο μέρος ο κεφάτος Ντέμης σκόραρε δύο φορές και έφτασε το σκορ στο 6-0.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X