ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την Αντβέρπ

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Αντβέρπ (30/8, 22:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διάθεση του κόσμου τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ εναντίον της Αντβέρπ, που έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου, στις 22:00 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς των Play Off του UEFA Champions League με αντίπαλο την Royal Antwerp στην AEK ARENA (Τετάρτη 30 Αυγούστου, ώρα 22.00).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Πέμπτη 24/8 και ώρα 10 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την Αντβέρπ

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X