Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού – Ήταν στην Κεφαλονιά για διακοπές την ημέρα της δολοφονίας!

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού – Ήταν στην Κεφαλονιά για διακοπές την ημέρα της δολοφονίας!
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ισχυρισμό ότι δεν βρίσκονταν στην Αθήνα το διάστημα που έλαβε χώρα η αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη αλλά στη Κεφαλονιά για διακοπές προέβαλε σήμερα, κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια, ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα.

Σύμφωνα με το Law and Order, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, όμως ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για το εάν θα έπρεπε να επιβληθούν στον 43χρονο περιοριστικοί όροι.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια ότι θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Πάντως το αποτέλεσμα είναι ότι ο 43χρονος είναι από σήμερα ελεύθερος και ως προς τη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα που ανέκυψε, αυτή θα τη λύσει το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X