Ανάκογλου: "Να συνεχίσουμε την καλή δουλειά"

Το πρώτο του Ανάκογλου, στους 13 οι «κιτρινόμαυροι» σκόρερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglouΣτους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Περαμαϊκό ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Περαμαϊκού, λέγοντας πως η ομάδα του κατάφερε να βρει χώρους στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε και τόνισε πως αυτό που θέλουν οι παίκτες της “Ένωσης” είναι να συνεχίσουν την καλή δουλειά και να κερδίσουν τους υπόλοιπους αγώνες που θα δώσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου:

Για τη νίκη επί του Περαμαϊκού: “Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα είναι κλειστή και οργανωμένη πίσω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε χώρους, στο δεύτερο μπορέσαμε να βρούμε και για αυτό δημιουργήσαμε ευκαιρίες και βάλαμε γκολ.

Για το γκολ που πέτυχε: “Για όλους είναι σημαντικό. Είναι χαρά για όλους τους ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν γκολ, αλλά νομίζω πως σημασία έχει να μπαίνουν γκολ και όχι ποιος τα βάζει”.

Για την διαφορά της ΑΕΚ από τον δεύτερο στην βαθμολογία: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάποια διαφορά λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε πόση διαφορά θα υπάρχει”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X