Πινέδα: «Όνειρο και έξτρα κίνητρο το Champions League»

Πινέδα: «Όνειρο και έξτρα κίνητρο το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της πρώτης μάχης της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (22:00) την Αντβέρπ και ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση!

Ο Μεξικανός άσος της Ένωσης βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας από τον δεύτερο αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ έως και σήμερα, ενώ τόνισε ότι είναι όνειρό του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Πινέδα:

«Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς, έχουμε προσπαθήσει να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

-Για το ματς του Σαββάτου με τη Ντιναμό: «Ήταν ένα πολύ έντονο, πολύ συγκινητικό παιχνίδι το Σάββατο. Και τα επόμενα παιχνίδια με την Αντβέρπ, θα είναι κάτι παρόμοιο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να προκριθούμε».

-Για το κίνητρο της προοπτικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League: «Αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Από εκεί που είσαι σπίτι και βλέπεις όλο αυτό, τώρα μπορείς να συμμετάσχεις. Είναι κάτι που σου δίνει έξτρα ώθηση για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Είναι ένα όνειρο για όλους και αυτό που απομένει είναι να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

-Για το αν θα είναι πιο δύσκολη η μάχη με Ντιναμό ή με Αντβέρπ: «Γνωρίζουμε πως πρόκειται για δυο πολύ καλές ομάδες. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X