Φαν Μπόμελ: «Η ΑΕΚ είναι δύσκολος αντίπαλος»

Φαν Μπόμελ: «Η ΑΕΚ είναι δύσκολος αντίπαλος»
Photo Credits: INTIME

Το υψηλό επίπεδο της ΑΕΚ εξήρε ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υψηλή ποιότητα και την εμπειρία της ΑΕΚ σχολίασε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ στην συνέντευξη τύπου!

Μία δύσκολη και έμπειρη ομάδα χαρακτήρισε την Ένωση ο τεχνικός της Αντβέρπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς στην Αμβέρσα. Πιο αναλυτικά είπε:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και είχαμε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην προετοιμασία. Δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ήμασταν τότε. Αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση. Όταν ξεκινάγαμε πέρυσι αυτό εδώ ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε καταφέρει να προκριθούμε στο Conference League. Τώρα το Europa League αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για μας, όμως δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Το να παίξουμε στο Champions League είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πόσο φανταστικό θα είναι κάτι τέτοιο;»

Για το αν αποτελεί μειονέκτημα για την Αντβέρπ το γεγονός ότι δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της και η ρεβάνς είναι στη Φιλαδέλφεια: «Σύμφωνα με τη στατιστική δεν παίζει ρόλο. Αν και αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για τον Άβιλα, ο οποίος πηγαίνει στον Άγιαξ: «Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X