Μέχρι τις 10 αύριο το πρωί η προαγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Αντβέρπ-ΑΕΚ

Μέχρι τις 10 αύριο το πρωί η προαγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Αντβέρπ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς Αντβέρπ κινείται η ΑΕΚ!

Πιο αναλυτικά η Ένωση ενημέρωσε τον κόσμο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (22:00) και η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει εισιτήρια.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους πως η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (21/8). Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν είναι δυνατή η προαγορά εισιτηρίου.

Τονίζουμε επίσης πως κανένας φίλος της ΑΕΚ που δεν θα έχει προμηθευτεί εισιτήριο, δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία προαγοράς αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας, θα λάβουν με mail το σχετικό voucher, με το οποίο θα πάρουν το εισιτηρίο τους επί βελγικού εδάφους. Για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X