Για τον Μιχάλη...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, φυσικά για την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χέρια τρέμουν με το που έχει λήξει ο αγώνας. Το σενάριο αυτής της πρόκρισης και γενικότερα της ιστορίας αυτών των αναμετρήσεων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα πρέπει κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, να γίνουν ταινία με τίτλο «για τον Μιχάλη».

Το ότι αυτή η πρόκριση ήρθε με γκολ του Βίντα στο 100′, ξεπερνά βέβαια κάθε φαντασία του οποιουδήποτε σεναριογράφου, αλλά εδώ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του, παρά μόνο να μεταφέρει την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα ξεκίνησε δυστυχώς με τη δολοφονία του Μιχάλη, όποτε όλοι μας, θα αλλάζαμε τα πάντα προκειμένου να μην υπήρχε η απώλεια του. Η ΑΕΚ ως ομάδα, όπως και ο κόσμος της, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού μας, και το ότι το παλικάρι αυτό θα χαμογέλασε από εκεί ψηλά, αποτελεί τον ένα και μοναδικό λόγο για να χαμογελάσουμε κι εμείς.

Αγωνιστική ανάλυση, δεν μπορώ να κάνω με τους παλμούς στα ύψη. Ούτε και χρειάζεται τώρα. Η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση 100%, κι αν δεν την έπαιρνε, αυτό θα οφειλόταν στα τρία οριακά οφσάιντ γκολ που πέτυχε και ορθώς ακυρώθηκαν (δύο στη Φιλαδέλφεια κι ένα στο Ζάγκρεμπ) και στον απίστευτο τερματοφύλακα της Ντιναμό, τον Λιβάκοβιτς, που πήγε να πάρει την πρόκριση, μόνος του.

Όλα τα άλλα, μπορούμε να τα πούμε και αύριο. Προς το παρόν αρκεί τούτο. Μιχάλη, νικήσαμε! Όλοι μαζί! Για σένα, για την ιστορία μας, για την ΑΕΚ μας!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X